Modeller

Braveboat 570

Braveboat 570 er vores lille model i bådfamilien. Denne båd er lige så velegnet til søen som til havet. Denne model er vores bestseller, da den er lettere at transportere og kan flyttes med mange almindelige biler.

Hvad der karakteriserer Braveboat 570 er dens udseende med dens flotte bløde linjer og især på det nye T-Top tag, samt farveskemaet og bådens dimensioner. Den har en bredde på 230 cm og en længde på 570 cm. Denne bådmodel er en af ​​de bredeste både på markedet i sin størrelse. Også på denne model har vi prioriteret sikkerhed for vores kunder, og det har vi blandt andet gjort ved at fylde skroget med specialskumplader der øger opdriften samt gør, at den ikke larmer i skroget og hævefribordene når der sejles i større bølger. Spanterne der bærer gulvet er svejset med kun 20 centimeters mellemrum, hvilket gør, at vi har et meget stift. Herudover er gulvet perfekt afstivet og behageligt at gå på, uden det giver sig.

Braveboat 750

Braveboat 750 er den største i Braveboats-familien. Denne båd har en vinkel på skroget på 17 grader, hvilket betyder, at båden tager bølgerne ekstremt godt. Båden, som er 24,6 fod lang, planer meget let uden nogen større indsats. Båden har også en bredde, som kun få både i den størrelsesklasse har. Det der stadig kendetegner vores både, er dens høje fribord, der sikrer at folk om bord kan føle sig trygge. Båden er fyldt med specialskumplader i det nederste skrog, hvilket giver en opdrift på over 2.000 kg. Båden selv vejer ca. 1150 kg. Vi udstyrede vores demo-båd med en 150 hk Suzuki motor, som viste sig som ganske tilstrækkelig og gav båden en maksimal hastighed på 35 knob. Braveboat 750 er godkendt til 2 x 150 hk eller 1 x 300 hk og 8 passagerer. Styrepulten er lavet så du nemt kan montere helt op til 2 x 16” plotter som bliver planmonteret. Der kan også bestilles en hel kaleche der pakker hele styrepulten ind med vinduer og døre, så båden også kan bruges når det bliver kedeligt vejr. Hvis du vil have en båd ud over det sædvanlige, så anbefaler vi dig at prøvekøre en Braveboat. Braveboat 750 er den perfekte båd til havet da den er ligeglad med hvor dårligt vejret er, og takket være det høje fribord sikrer båden, at du får en sikker rejse.

Vores proces